Reviews

Familie Van der Stoop uit Heerlen
Bourgondische klasse en toch zo straight: je vindt beide bij Kooymans Dealer Occasions. Wij zijn dan ook heel erg blij met dit vakbedrijf uit Maastricht. Dankzij hun advies zijn wij nu eigenaar van een prachtige Audi A6! Zij zijn voor ons op zoek gegaan naar onze droomoccasion en hebben die gevonden!

Familie Van Haren uit Den Helder
Het was een flinke rit, maar dat bleek het meer dan waard te zijn. Van een warm bedrijf: wij zijn ontvangen met een kopje koffie en wat lekkers om even bij te komen van de reis ook daarna werd echt de tijd voor ons genomen. Wij kwamen voor een mooie Volkswagen die wij op de site hadden gezien maar Kooymans Dealer Occasions bleek nog veel meer mooie auto’s tegen een uitstekende prijs te hebben! Uiteindelijk hebben we een Volkswagen stationwagon gekocht, simpelweg omdat we meer met ons beschikbare budget konden doen dan we dachten!

Familie Van der Stook uit Assen
Past noordelijke nuchterheid bij Limburgse gemoedelijkheid? Kooymans Dealer Occasions bewijst van wel! Wij hadden een mooie Renault op de site gezien en de auto bleek in het echt ook helemaal zo te zijn als we dachten. Geen onplezierige verrassingen dus, ook niet in de service. Heerlijk recht-door-zee en tegelijkertijd wordt er oprecht naar je geluisterd. Wij kunnen Kooymans Dealer Occasions iedereen aanbevelen!

Familie Hoijmans uit Maastricht
Lokaal kopen, dat wordt nog meer door de coronacrisis vanuit de overheid gestimuleerd. Wij waren toe aan een nieuwe auto en besloten dat lokaal te willen doen om de plaatselijke economie te ondersteunen. Achteraf gezien een gouden zet, want niet alleen is Kooymans Dealer Occasions in Maastricht gevestigd, maar het bedrijf heeft ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij wilden graag een mooie Peugeot van een bepaald bouwjaar en hebben nog gegoogled of we hem ergens goedkoper konden krijgen, maar dat bleek niet zo te zijn. Kooymans Dealer Occasions is een topper in de occasionmarkt!

Familie Klarenbeek uit Eindhoven
Wij wilden graag een occasion die er niet alleen mooi uitziet maar ook van binnen high tech is. Op aanraden van vrienden van ons zijn we gaan kijken bij Kooymans Dealer Occasions. Wij zijn geenszins teleurgesteld: niet alleen heeft dit familiebedrijf een groot aanbod van mooie occasions voor een betaalbare prijs, ze kunnen ook jouw droomoccassion voor je regelen als die niet op voorraad is. Zo is dat bij ons gegaan en daardoor rijden we nu rond in een Mercedes waarmee we overal in onze omgeving gecomplimenteerd worden.